• Citynoita

Merkurius iskee sua päin feissii

Merkurius aloitti vetäytymisensä tämän kuun 7. päivä. Astrologisesti tämä tarkoittaa sitä, että tämä kommunikaation ja sähköisten välineiden planeetta vetäytyessään sekoittaa monta asiaa. Tekniset vehkeet sekoilevat siinä, missä ihmisten puhe ja ajatuksetkin. Useimmiten ihmiset ovat aina huolissaan siitä, että tämä aika tuo takaisin exät. Saatat kummasti alkaa kaipailemaan vanhaa heilaa tai joku entinen ottaa yllättäen yhteyttä. Aina paluun tekijät eivät ole exiä, mutta sama tarkoitus näillä ihmissuhteilla on palatessaan: jokin jäi selvittämättä tai oppiläksy ei mennyt perille, joten kokeillaan uudestaan.

Merkuriuksen vetäytymisen aika on myös voimakasta irrottamisen aikaa. Se lyö säälimättä päin naamaa asiat ja olosuhteet, joiden pitää muuttua. Jos olet epäröinyt päästää irti jostakin, se todennäkoisesti tänä aikana leviää käsiin siinä määrin, että et voi muuta. Pakkomuutto edessä tai vaikka työpaikka lähtee alta. Kummassakaan et tietenkään ole viihtynyt vuosiin, mutta et vain ole saanut rohkeutta lähteä tai ei ole löytynyt sopivaa uutta kotia. Tekosyyt eivät kiinnosta planeettoja lainkaan ja sen saa nähdä edessään.


Mulla tämä vetäytymisen ajanjakso alkoi juuri tällä päin naamaa-hommalla. Ihmissuhde, joka on ollut aina vaikea ja kuluttava, näytti taas todellisen laatunsa kertaa kolme. Asiat eskaloituivat siihen pisteeseen, että mulla tuli mitta täyteen. Laitoin tämän ihmisen jäähylle niin pitkäksi aikaa, kunnes hän itse ymmärtää, miksi. Se voi viedä aikaa vaikka vuosia, mutta en aio asiassa antaa periksi. Jos jatkuvasti tekee rauhan ihmisen kanssa, joka ei ymmärrä tekevänsä väärin, ei tuon ihmisen käytos tai ajatusmaailma muutu. Jos olisi kyse jostakin muusta ihmissuhteesta, kuin verisukulaisesta, olisin aika päiviä sitten laittanut välit poikki ja lopullisesti.Tekosyyt eivät kiinnosta planeettoja lainkaan ja sen saa nähdä edessään.

Olen luonteeltani aika helposti lähestyttävä. Olen kohtelias ja avoin tutustumaan ihmisiin katsomatta ulkonäkoä, statusta ym. Olen tosi hyväsydäminen ihminen, jonka vuoksi olen sitten ennen aina joutunut ongelmiin. Ihmiset rakastaa sitä huomiota, turvaa ja rakkautta, jota annan, mutta vastapainoa ei välillä löydy. Kolmen, neljän viime vuoden aikana on tullut kuvioihin vielä ihan uusi ryhmä ja yht'äkkiä huomasin, että näitä oli ympärilläni paljon! Nämä tyypit ovat pers'aukisia, joille pitäisi heittää rahaa tai tarjota ruokaa/juomaa ym. Oon ollut jotenkin ihan tyrmistynyt, miten jotkut kehtaa. Ihan uskomattomia juttuja jopa. Joku kerran nähty tyyppi kirjoitti kerran, että voisin mennä lomailemaan hänen taloonsa Espanjaan. Nyt täytyisi kuitenkin maksaa hänen tililleen muutama satanen (en muista tarkkaa summaa) etukäteen. En tietenkään maksanut ja kävi ilmi myös, että tämä talokin oli vielä vuokraamatta ja jäi vuokraamatta loppujen lopuksi pätäkän puutteen takia. Samasta piiristä oli parikin tyyppiä kyselemässä sijoittamaan johonkin ym. On tuo raha jännä juttu.


Mulla on tapana analysoida ihmisiä ja heidän käyttäytymistään aika paljon. En edes tee sitä tietoisesti, vaan mun aivot vaan raksuttaa ja kerää dataa yksityiskohtaisesti, jonka se sitten kokoaa päätelmäksi. Mulle on todella mahdotonta valehdella tai esittää mitään, näen läpi saman tien. Yhden asian olen oppinut vuosien aikana ja se on se, että en koskaan paljasta, mitä tiedän tai ajattelen. Kun ihmiset valehtelevat tai esittävät, annan heidän tehdä sitä aivan rauhassa. Olet tavallaan itse turvassa, kun et tuo heille esille sitä, että tiedät pelin menon. Muutoin saat aivan varmasti kuulla itsestäsi jonkun valheen myohemmin. Parempi hiljalleen siirtää tuo ihminen elämästäsi pois. Tosin niin se on kaikkien muidenkin ihmissuhteiden kanssa. Tarkkailen ihmistä aikani. Toiset ihmiset tekevät huomaamattaan juttuja, jotka selviää ihan vaan puhumalla. Ystävyyssuhteet vaatii huoltoa myös ja asioista pitää pystyä puhumaan. Toiset tekevät tahallaan ja sen on niiden tyyli elää. Heille on usein ihan turha mitään mainita, koska asia sitten käännetään toisin päin, että "mikä sun ongelma on?". Kun mulla tulee mitta täyteen, se tulee yleensä sitten aika puun takaa kyseiselle ihmiselle. Mä vaan laitan sen suhteen poikki selittelemättä ja se oli siinä. Voin kuulostaa aika julmaltakin, mutta kun olen aikani nähnyt tarpeeksi, se riitti.


Alä yritä olla näkemättä niitä ongelmia ihmissuhteissa, jotka nyt tuodaan sun naaman eteen.

Paljon puhutaan ja kirjoitetaan rakkaussuhteista, jotka ovat yksipuolisia. Tai pelimiehistä/naisista, joista kuulet vain kun he haluavat jotain. Bootycalls jne. Yleensä nämä tyypit osaavat hurmata ja sen hetken, kun ollaan yhdessä kaikki on taas hyvin. On hauskaa ja niin mukavaa. Kunnes tämä tyyppi häviää ja ilmestyy, kun taas haluaa jotakin. Tosi monilla meistä on tällaisia ihmisiä ystävinä ja sukulaisinakin. Ystävien kohdalla se ei ehkä iske niin päin naamaa, kuinka paljon on kyse hyväksikäytöstä, koska asiaan ei liity seksiä. Ihmiset myös pelkäävät jättää näitä suhteita pois elämästään yksinäisyyden pelossa. Itse olen viime vuosien aikana todella roisilla kädellä heittänyt ihmisiä menemään. Kun vaan opettelet tekemään niin, se alkaa tulla kuin luonnostaan. Se vaikuttaa vahvasti sun omaan itsetuntoon (positiivisesti) ja tuo itsevarmuutta. Se opettaa myös heti ottamaan etäisyyttä ihmisiin, joista saa huonot vibat. Suosittelen siis käyttämään nyt tätä energiaa ja aikaa myös ihmissuhteiden supersiivoukseen. Alä yritä olla näkemättä niitä ongelmia ihmissuhteissa, jotka nyt tuodaan sun naaman eteen. Kannattaa oikeasti miettiä, millaisten ihmisten kanssa haluaa olla tekemisissä ja mihin suuntaan haluaa omaa elämäänsä viedä. Koska nillä ihmisillä, ketkä valitset vierellesi on suuri vaikutus myös siihen, mihin päin elämäsi kulkee. Ehdottomasti, älä pelkää jäädä yksin.


Mun yksi vanha opiskelukaveri on entinen Jehovan Todistaja ja hänen koko perheensä hylkäsi hänet, kun hän erosi yhteisosta. Jani kertoi, että kahden siskon ja vanhempien tilalle hän sai paljon uusia siskoja. Uusia äitejä ja uusia isiä. Meille annetaan just se, mitä me tarvitaan, kunhan vain pidämme itsestämme huolta. Ja tämä tarkoittaa välillä sitä, että me blokataan ihmisiä pois. Anna mennä vaan! Kun syntyy tyhji, sinne mahtuu jotain, minkä itse sinne haluat.


Happy Mercury Retrograde!


#selfcare

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2019  Citynoita All rights reserved.